Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα της εταιρείας OLYMPIC παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών παραγγελιών στους χρήστες/πελάτες της, λειτουργώντας σαν b2b αλλά και b2c και παρέχει τις υπηρεσίες της με την αποδοχή, από πλευράς των χρηστών, των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους.

Παρακαλούμε όπως τους αναγνώσετε προσεκτικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα πραγματοποιούνται δίχως προειδοποίηση προς τους χρήστες.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της εταιρείας OLYMPIC και αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (email), αυτομάτως αποδέχεστε το δικαίωμα της εταιρείας , κατ’ αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο ή κατ’ ανάγκην τηλεφωνικά. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι η ηλεκτρονική επικοινωνία και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτής, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και τους κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων πληροφοριών υπό γραπτή μορφή.

Η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

 • μέσω email στην ηλεκτρονική διευθύνση: olympiciq@gmail.com
 • χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας και το σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας olympicdogs.gr
 • μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα: +30 2102531772

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή και ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τυχόν απώλεια ή καταστροφή τους κατά την μεταφορά αυτών. Η ασφάλιση των εμπορευμάτων μπορεί να γίνει μόνον μετά από γραπτό αίτημα και με χρέωση του αγοραστή. Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται :

 • εντός Αττικής από την εταιρία μας
 • στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη με μεταφορική εταιρία της επιλογής του. Τα έξοδα σε αυτή τη περίπτωση καλύπτουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι συσκευασμένα το καθένα ξεχωριστά και με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υποστούν ζημιά κατά την μεταφορά τους. Προϊόντα που αποστέλλονται χωρίς  μια τυπική συσκευασία όπου να τα προστατεύει, δεν θα γίνονται δεκτά.

 1. Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων βαρύνει τον πελάτη, εφόσον χρησιμοποιηθεί μεταφορική εταιρεία.
 2. Τα εμπορεύματα που είναι προς επιστροφή για έκδοση πιστωτικού τιμολογίου, θα πρέπει:
 • να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία,
 • να μην υπάρχουν κολλημένα αυτοκόλλητα (π.χ. τιμές κ.λπ.) πάνω σε αυτά ή στη συσκευασία τους και
 • κατά τη μεταφορά τους, θα πρέπει αυτά να συσκευαστούν σε ξεχωριστή συσκευασία (κούτα) ώστε να μην υποστούν ζημιά.
 1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων.
 2. Τα ελαττωματικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτά προς έκδοση πιστωτικού τιμολογίου. Επισκευάζονται ή αντικαθίστανται με νέα, εφόσον βρίσκονται εντός εγγύησης.
 3. Επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται δεκτές εάν αυτά έχουν υποστεί ζημιά κατά τη μεταφορά τους από τη μεταφορική εταιρεία.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας Olympic, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας Olympic ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση καταλόγων προϊόντων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας OLYMPIC και των περιεχομένων αυτής, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας OLYMPIC. Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, τα κείμενα, τα γραφικά, οι επιλογές και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της εταιρείας OLYMPIC και φέρει δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Η εταιρεία OLYMPIC παρέχει στους χρήστες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας olympicdogs.gr, για την ενημέρωσή τους, την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρεία.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα olympicdogs.gr παρέχεται από την εταιρεία OLYMPIC “ως έχει” και “όπως είναι διαθέσιμη”. Η εταιρεία OLYMPIC δεν εγκρίνει καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη, τόσο για την λειτουργία της ιστοσελίδας όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτή. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν στη χρήση αυτής με δική τους ευθύνη.

Η εταιρεία OLYMPIC δεν εγγυάται ότι στην ιστοσελίδα οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την ιστοσελίδα δεν εμπεριέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η OLYMPIC δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής όπου μπορούν να προκύψουν δια της χρήσης της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων των άμεσων, έμμεσων, τυχαίων, συμπτωματικών και επακόλουθων καταστροφών.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας olympicdogs.gr συμφωνούν αυτομάτως ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους. Σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και της εταιρείας OLYMPIC όπου αυτή τυχόν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της ιστοσελίδας της εταιρείας  ή με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πωλούνται μέσω αυτής, θα πραγματοποιείται κατ’ αρχάς προσπάθεια η διαφωνία τούτη να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους  επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.