Τρόποι αποστολής

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και παγκοσμίως, ιδιώτες και επαγγελματίες. Τα ΙQBOXes αποστέλλονται μέσα σε δωρεάν ασφαλή συσκευασία που προστατεύει το περιεχόμενο κατά τη μεταφορά.

Ο χρόνος αποστολής τους εξαρτάται άμεσα από τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Το κόστος αποστολής λόγω της φύσης του προϊόντος δε μπορεί να υπολογιστεί αυτόματα κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Γι αυτό το λόγο ,την παραγγελία του πελάτη θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρία.

Για αποστολές εντός Αττικής

Η παράδοση των IQBOXes γίνεται δωρεάν από την εταιρία μας. Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης ορίζεται βάση αποθέματος και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Για αποστολές εντός Ελλάδος

H παράδοση των IQBOXes εντός Ελλάδος (και εκτός Αττικής)  γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρίας κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Αντίστοιχα υπολογίζεται και το κόστος το οποίο θα επικοινωνήσουμε μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας.

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τα δρομολόγια της εκάστοτε μεταφορικής εταιρίας.

  • Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  • To olympicdogs.gr, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία, καθώς και να αλλάξει τις αναγραφόμενες τιμές χωρίς προειδοποίηση.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος

Ισχύει ότι και για τις αποστολές εντός Ελλάδας.